joi, 21 februarie 2013

Top 9 observaţii pe care le faci la 30 de ani

Rămăsesem dator cu poveşti despre 30 de ani. După ce v-am prezentat listele altora cu lucrurile de făcut până vârsta magică, as vrea sa vă scriu 9 din constatările şi observaţiile pe care le faci la 30 de ani.

Citeşte şi:

to do list - X lucruri de făcut până la 30 de ani

 1. Observi că rămâi în urmă faţă de tehnologie. Că nu ştii când mama nabii ţi s-a sincronizat telefonul cu Facebook-ul şi nu mai poţi să spui o înjurătură sau să faci o poză să nu te trezeşti că ţi se fac diverse comentarii


2. Te uiţi lung la colegul de muncă, de-o vârstă cu tine, care a ajuns mai devreme la job şi îl întrebi: "Ce naiba cauţi la ora asta la serviciu?" "Mi-am dus copilul la grădiniţă şi am venit direct", îţi răspunde în timp ce tu te uiţi la mâna lui în căutarea verghetei şi îl priveşti lung înapoi când nu o găseşti.

3. Priveşti pe site-urile de socializare. Te-ai obişnuit cu pozele cu bebeluşi şi le ignori cu privirea ca pe reclamele sclipitoare de pe site-uri. L-a un moment dat îţi dă add o tipă foarte drăguţă şi sexy. Te întrebi: "De unde o cunosc?" Apoi rămâi fără cuvinte... E aia mică a vecinului de la doi căreia îi cumpărai mai ieri îngheţată. Acum pozează cu o bere în mână, lungită pe o masă de biliard.

4. Ai trecut deja de prima insomnie. Ştii ce e mai rău... că vine şi a doua.

5. Îţi dai seama că majoritatea fetelor din Playboy sunt mai tinere decât tine sau că faci parte din generaţia fotbaliştilor care se află spre sfârşitul carierei.

6. Observi că ai început să devii interesant şi pentru mămici /  tătici.

7. Eşti bosumflat. Teoretic nu ai un motiv foarte puternic, dar ai unul clar... nu ţi-ai satisfăcut toate tabieturile.

8. Începi să ai idei care ţi se par clare... paradoxal sau nu sunt şi fixe, dar mai ales puţine la număr!

9. Te trezeşti vorbind despre un lucru din trecut ce ţi se pare banal, iar cei din jur au două reacţii total opuse: fie sunt fascinaţi de ceea ce povesteşti, fie nu te ascultă nimeni. În ambele cazuri nimeni nu te întrerupe pentru că nu au amintiri comune cu tine.

Plus una

Colegi mai tineri vin la tine cu întrebări ce ţi se par hilare şi absurde? Te amuzi copios de micii speriaţi care uită să se şi prezinte? Clar... ai trecut de 30 de ani!

Concluzie:

Cert e că începând cu 30 de ani lucruri de acest gen, surprinzătoare sau nu, apar tot mai des. Ce să mai lungim vorba: ai păşit deja în categoria dinozaurilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu