vineri, 31 august 2012

Cum sa arunci cu pachete de tigari gratis pe la concerte...

Cel puţin o dată pe săptămână în întreaga zonă de birouri din Pipera aerul este irespirabil din cauza mirosului de tutun şi de filtre de la fabrica Japan Tobacco Industries (JTI). Azi la Red Hot Chilli Peppers aceşti domni care ne polueaza zilnic si fac niste afaceri colosale s-au gandit sa de-a de pomană celor care au intrat la concert pachete pe gratis.

De ce sa poti sa faci sampling cu articole pe care scrie mare ca iti provoacă zeci de boli şi îţi grăbeste moartea? Poate toate pachetele alea aruncate pe acolo daca nu s-ar fi produs am fi avut macar o zi in plus si noi astia care lucram prin Pipera ceva mai curata...

Probabil campaniile antifumat si criza a mai diminuat numarul celor care practica acest viciu, dar un pachet in mana unui tanar sau a unui fost fumător nehotărit cum se numeste domnilor? Este o crimă!

Cine vrea sa fumeze lasa-l sa mearga sa isi cumpere. E alegerea si banii lui, dar nu arunca cu pachete gratis si apoi te vaiti ca ti s-a diminuat profitul din cauza contrabandei.