luni, 21 mai 2012

Home alone! De-a "Masterchef" prin bucatarie...

Cand eram mic, deşi eram lăsat adesea singur in casă, aveam zeci de resticţii. Nu aveam voie la: aragaz, butelie, tabloul de curent, sculele tatei, priză, ustensilele mamei etc, ce mai mă plictiseam de moarte!

Iată cam de ce mi-am facut azi chef să fac (foto 1).


Am ajuns la o concluzie, apropo de 30 de ani şi de faptul că vă sunt încă dator cu bilanţul. Când ajungi la 30 de ani nu mai ai toate restrictiile din copilărie. Intr-adevar, nu mai ai nici atat de multa energie, dar cu un pic de creativitate te poti descurca.

Azi a fost o zi mai specială. După ce m-am trezit de dimineata tot roşu pe piele, având convingerea clară că am a treia oara rubeolă sau rujeolă (nu vă pun poze ca să nu vă scadă instant apetitul), primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi târăsc jumătatea mai bună până la spitalul Sanador, ca să mă vadă un doctor. Acolo, după vreo 3 ore de aşteptare, 3 înţepături (mi s-a luat de 2 ori sânge şi mi s-a făcut un vaccin), şi vreo 3 diagnosticuri (care mai de care mai interesant - rubeola s-a transformat într-o infectie cu reactii alergice, apoi in hepatita, ca la urma sa rămână o faringită de doi lei cu reactii febrile alergice), m-am ales cu o reţetă de Strepsils, Paracetamol,Vibrocil (i-am repetat doctorului de vreo 3 ori ca nu imi curge nasul), Aerius (un medicament pentru alergii - i-am spus că urticariile ale mă mănânca asa un pic, nu mai rău decât pielea în mod normal) si un antibiotic Claritromicina (pentru durerile din gat - care ce-i drept mă cam deranjau).