vineri, 10 februarie 2012

Două exemple de "talente ascunse"

Uneori prostia şi "talentele" ascunse ale omului ma lovesc cu atat de multă violenţă încât mă bufneşte râsul isteric. Incerc uneori sa surprind "inteligenţa" si o fac cum se poate - intr-un click de aparat foto!

Aş numi această imagine "economie". Din patru neoane aprinzi două, de parca nu e suficient ca neonul consuma foarte putin. Asa ti se ofera senzatia unica de pestera şi de anxietate. Care este adevaratul scop?
Incerc sa imi dau seama pana unde pot merge absurditatile. Păcat că pe cele verbale nu le pot surprinde cu aparatul foto.

 Am vazut această imagine pe profilul de Facebook al cuiva si instant mi-am adus aminte de toata libera exprimare prezenta în closetele din caminele studenteşti şi din şcolile României. Cert este că pe măsură ce te afunzi mai mult în studiu, mesajele din toalete se diversifică ajungând adevărate "opere de artă", precum cea de faţă.
Atat pentru inceput! Va mai tin la curent cu descoperirile mele :))

2 comentarii:

  1. In primul rand,nu stiu ce intelegi prin "prostie".Am impresia ca o consideri o notiune absoluta.Primul caz expus,este un exemplu in acest sens.Este posibil,ca cel care a proiectat instalatia de iluminare sa fi avut in vedere o anumita putere a tuburilor fluorescente si o anumita intensitate si concentrare a fluxului luminos.Daca cei din prezent nu au avut la dispozitie decat tuburi cu o putere dubla,sau din motive economice,au procedat asa cum ai semnalat,au dat dovada de prostie? Ce trebuiau sa faca,dupa a ta parere,ca sa nu mai fie prosti? In fond ce te-a deranjat:lipsa luminii necesare,sau lipsa tuburilor. In al doilea caz,folosirea unor expresii licentioase nu cred ca denota neaparat prostie,asa cum folosirea unora academice,nu presupune si desteptaciune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merita o mica corectare post-ul meu. Cu o zi inainte aceleasi tuburi se aprindeau toate. Cineva s-a gandit ca asa va face "economie" si a pus un om bun la toate sa imputineze lumina pe care o da angajatilor. Incepand de a treia zi oamenii s-au gandit să-si aduca veioze cu becuri normale si care consuma de vreo 4 ori mai mult decat biscuitele de deasupra capului sau.... Asta e prostie! In plus aprinderea fara sens a reflectoarelor in studioul din dreapta arata cam cum se face economie...

    RăspundețiȘtergere