marți, 29 noiembrie 2011

Black Friday in Romania

Cum obisnuim sa importam de la americani cam tot in materie de traditii comerciale, weekendul asta este Black Friday!  De fapt cam in primele 2-3 ore s-a cam incheiat tot ce ai fi putut sa gasesti la niste reduri importante. Eu sunt printre cei care se va uita la televizor, după aproape 2 ani în care nu am avut in casa un astfel de aparat. Nu ma intelegeti gresit, ma bucur nespus, dar sunt cateva lucruri din care ai nostri ar trebui sa aiba de invatat.


Unele companii inscrise in aceasta campanie, care nu doar ca s-au lipit în ultima clipă, dar nici nu si-au facut temele au dovedit că nici nu merită să fie luate în seamă vreodată când vrei să îţi achiziţionezi ceva şi asta pentru că deşi aceste firme care vand echipamente IT, nu s-au gandit nicio clipa ca le vor pica site-urile. Mai mult, nu şi-au pus problema că serverele lor nu pot sustine peste 100 de unici pe secunda/ 5000 pe minut si asa mai departe si au avut o mare surpriza spre enervarea celor care au stat pana la  01.00 incercand ma vada macar minusculele reduceri ale celor de la PC Garage. Ceva mai bine la acest capitol au stat Emagul care a fost singurul pregatit si promotor al acesti campanii. Totuşi între 5 - 7 AM tot ce au avut la o reducere de Black Friday s-a vândut în suierat de înjurături şi de F5 disperate pentru a plasa comanda. Despre ceilalti, nu pot remarca alte lucruri decât cele amintite la PC Garage: S-au trezit că Emag-ul şi Franco vrea să le ia caimacul cadourilor de sărbători şi s-au lipit la o campanie pentru care nu erau pregătiti.

Deci puteti sa incercati ca la anul sa nu mai fie asa... dar dacă lucrurile se fac ca la noi la români, «până la anul mai e mult!» şi  «să fim noi sănătoşi până atunci!»

P.S. Luni am primit televizorul

Un comentariu: