joi, 24 iunie 2010

Cineva acolo sus ma uraste rau

Stiu ca am primit atat de mult si de multe si continui să ratez orice... si poate ca merit o lectie, dar cand te atingi de ce ai mai drag simti că o iei razna.

NU POT SĂ AM NIMIC AL MEU DE CARE ŞI PE CARE SĂ NU ÎNCERCI SĂ ÎL ISPITEŞTI!!!!????!!!

Cică ... La mulţi ani

Mulţi ţi-o spun puţin o cred (aştia care o cred sunt mereu acolo şi chiar nu simt nevoia să mi-o spună, doar ei îmi fac viaţa mai bună cu fiecare zi), asta ar fi una şi a doua ar fi aceea că nici tu nu o mai crezi uneori.

Toată noaptea m-am vânzolit căutând câteva lucruri chiar frumoase să spun însă cum am deschis computerul şi am intrat pe câteva site-uri am şi dat, repejor şi fără internţie, de un filmuleţ al cuiva născut doar cu câteva zeci de ore mai înainte şi ce să vezi ... mi s-a tăiat tot cheful să vă povestesc.

În fine aş putea să mă lansez în judecăţi de valoare la adresa felului în care a decis să îşi prezinte ziua ... dar chiar nu mă interesează. Atâta doar că m-a cam prost dispus.

Singurul lucru care e cu adevărat plăcut e vremea de afară. 15 grade cu o ploaie măruntă şi cu un vânticel umed al dracului - îmi aduce aminte de Alaska.

Hmm! şi dacă tot am pomenit de asta îmi aduc aminte de un lucru ... de două zile de naştere petrecute acolo ... prima oară pe debarcader privind după un pui de focă rătăcit prin Naknek River (care între noi fie vorba e tulbure cu spume!) mâncând gumă şi prostindu-mă cu o ţigară în gură, iar mai apoi la ceva distanţă de vreo 2 ani eram în acelaşi loc cu faţa spre aceaşi râu privindu-l de pe acoperişul fabricii de somon şi inhaland ca un medicament aerul umed şi sărat al Golfului Bay de la Marea Bering.

Atât am să vă spun de ziua mea... deşi am ... dar mai bine lasă. Ok! A trecut 27 şi vine 28... pe la ora 13.30. Asta o spun aşa în avans pentru că oricum toată lumea mă chestionează în această privinţă.

Deci la mulţi ani ...